MATRONA & PATRONA

Kort historik
MATRONA startades 2009 av Lena Törner. Lena hade tidigare varit medlem i många nätverk men det fanns inget som var inriktat på affärsmannaskap och business för kvinnor. Hon saknade helt enkelt ett renodlat forum inriktat på affärsmöjligheter för kvinnor. Och eftersom det inte fanns så startade hon det själv.

Give2Give
Värdegrunden i Matrona är väldigt enkel: Give2Give. Ju mer man ger, desto mer får man tillbaka. Matronas fokus är att medlemmarna ska göra affärer. Samtidigt som vi gör business vill vi ge tillbaka något gott till världen och förknippas med socialt ansvarstagande. Vi genomför därför då och då insamlingar för ett gott syfte och ändamål.

Kvalitet före kvantitet
Vi träffas en gång i månaden och då vi gästar då våra medlemsföretag. Inget möte blir det andra likt eftersom vi besöker olika företag vid varje tillfälle. Många av våra medlemmar ser våra möten som månadens höjdpunkt.

Personliga mötet och din integritet
Det är det personliga mötet som skapar relationer och affärer. Ett möte öga möter öga är den väg till kontakt och förtroende som vi bygger i Matrona.
Matrona är en fristad från reklam och spam. Vi lämnar därför inte ut våra medlemmars kontaktinformation. Du väljer själv om och till vem du ger ditt visitkort. Vi tycker det är viktigt att du vet att ett Matronabesök inte kommer att leda till ett bombardemang av reklam och inbjudningar.

De enda AffärsNätverken för män som drivs av kvinnor 
Matrona är byggt av och för kvinnor, män är och har alltid varit välkomna som gäster. Söker männen duktiga kvinnor finns här en uppsjö av värdefull erfarenhet och kompetens att välja ibland. Det är bara att knacka på. Dörren står öppen, säger Lena Törner.

Matrona föder Patrona – AffärsNätverk för Män
Det är många män som genom åren bett oss att starta ett liknande nätverk även för dem. Vi har sagt nej länge men nu har vi haft ett sånt tryck på oss och därför till slut valt att säga ja. Vi startade därför som första kvinnliga affärsnätverk i Sverige det första nätverket för män som drevs av kvinnor. Patrona.