Årets MATRONA

Årlig Utmärkelse
Varje år kröns Årets MATRONA. Vi har sedan starten 2010 vår årliga kröning av Årets Matrona, där vi lyfter fram en kvinna som vi anser uppfyller våra högt ställda kriterier.
Utmärkelsen går till en affärskvinna som bidragit med engagemang, generositet och varit ett föredöme i gruppen. Hon har också bidragit till att sprida Matronas värdegrund, Give2Give, på ett genuint sätt.

Årets MATRONA 2015 – Maud Jacobsson, Olofsson Bil

IMG_56731

Motivering: Maud har varit en trogen medlem i MATRONA i många år. Hon har skapat och bidragit till att många affärer gjorts i nätverket. Maud sprider med sitt varma entusiastiska sätt en positiv energi till alla Matronor och gäster på våra frukostmöten. Man blir helt enkelt glad när man träffar henne. Maud har både i ord och handling visat sig vara en äkta Matrona och en sann ambassadör för MatronaNätverken.

Årets MATRONA 2014 – Anna-Karin Lingham
Varumärkesexpert, föreläsare och författare

Citat från medlemmar i MATRONA
”Jag kom i kontakt med nätverket i samband med att jag underhöll på deras julauktion. Som ensam frilansare kände jag direkt ett starkt sug att få vara en del av den här gemenskapen och bad om att få bli medlem. Det har jag inte ångrat. Efter varje frukostmöte har jag gått hem med nya kontakter och påbörjade affärer!”
Babben Larsson

Citat från medlemmar i MATRONA
”Jag har varit med i Matrona sedan starten för 5 år sedan. Det har gett mig mycket inspiration, glädje och energi att träffa så många fantastiska kvinnor. Nätverket är både affärsmässigt och professionellt och jag har kunnat knyta många kontakter och både fått personliga vänner samt byggt jobbmässiga relationer. Jag går från varje möte med ny energi."
Helena Röhss – Human Resources